telephone-icon envelope-icon time-icon location-icon images-icon network-icon phone-icon pin-icon watch-icon pdf-icon

Rolo vrata

Rolo vrata su proizvod koji je aktivan na tržištu posljednjih 10 godina. Prvenstveno se koriste za zatvaranje garažnih otvora. Vrata su izrađena od aluminijumskih lamela debljine 77x18.5 mm, punjenih poliuretanom. Zato predstavljaju najbolji izbor za bezbjednosnu i termičku zaštitu prostora. Podizanje se može obavljati ručno ili elektro motorom sa daljinskim upravljačem ili u kombinaciji ručno i el. motor.

Fotografija koja porkazuje rolo garažna vrata.

Odlikuje ih izuzetna čvrstina, kvalitet i izdržljivost. Nema mogućnosti korozije niti bilo kakve promjene usljed oscilacije spoljašne temperature. U sastavu vrata dolaze : kutija 350x350 mm, al vodilica 89mm. Postoji i mogućnost ugradnje svjetlarnika i ventilacione lamele kao i foto ćelija uz doplatu.

Sekciona vrata

Sekciona vrata su sistem za zatvaranje garažnih vrata. Za razliku od rolo vrata, ova vrata se otvaraju paralelno sa plafonom. Ova vrata sastoje se od panela dimenzije 500 x 45 i 600 x 45 mm koja se ugrađuju u zavisnosti od dimenzija otvora. Samim tim, ovaj tip vrata predstavlja efikasnu barijeru protiv vjetra, kiše ili snijega. Paneli su kao i kod rolo vrata ispunjeni poliuretanom, tako da prostor koji zatvarate ima adekvatnu toplotnu izolaciju.

Fotografija koja prikazuje sekciona garazna vrata.
Fotografija koja prikazuje detalje sekcionih garažnih vrata.
Fotografija koja prikazuje detalje vodilice sekcionih garažnih vrata.

Svako od nas u garaži pored auta ostavlja i lične stvari. Zato kod sekcionih vrata postoji mogućnost pješačkih vrata koja omogućavaju brži pristup stvarima bez otvaranja kompletnih vrata.

Prednosti ovih vrata: sigurna su zaštita od provala, maksimalno iskorištavaju prostor, jednostavna ugradnja i upotreba. Sekciona vrata su idealno rješenje za hale, kao i zaštita većih otvorenih površina na poslovnim prostorima.

Naši dobavljači

Adresa

  • Veljka Mlađenovića bb

  • 78000 Banja Luka

  • Bosna i Hercegovina

Radno vrijeme

  • ponedjeljak - petak:
    8:00h - 16:00h

  • Subota:
    8:00h - 13:00h

Fotografija koja prikazuje Tuv thuringen 9001 certifikat
Fotografija koja prikazuje CE znak