telephone-icon envelope-icon time-icon location-icon images-icon network-icon phone-icon pin-icon watch-icon pdf-icon

Fiksni komarnik za prozore

Efikasno, a u isto vrijeme i povoljno rješenje Vaših problema sa insektima. Okvir komarnika je izrađen od aluminijumskog profila sa nezapaljivom mrežicom u sivoj boji. Ram se montira na štok sa spoljašnje strane prozora, tako da je montaža i demontaža vrlo jednostavna. Izrađuju se u bijeloj, sivoj i braon boji.

Fotografija koja prikazuje fiksni komarnik za prozore.
Fotografija koja prikazuje detalje na fiksnom komarniku za prozore.
Fotografija koja prikazuje detalje na fiksnom komarniku za prozore.

Fiksni komarnik za vrata

Fiksni komarnik za vrata montira se na štok postojećih ulaznih ili balkonskih vrata. Izrađeni su od aluminijumskog ekstrudiranog profila koji je plastificiran u bijelu ili braon boju. Profili su sklopljeni pomoću ugaonih spojnica. Montiraju se sa povratnim šarkama. Kada se rade veće širine, postavlja se poprečna prečka koja daje dodatnu čvrstinu vratima.

Fotografija trakaste zavjese 1

Fiksni komarnik za vrata

Fiksni komarnik Aluprof

Fiksni komarnik Aluprof je sistem komarnika koji je kompatibilan sa većinom prozorskih profila. Ram komarnika je izrađen od čvrstog aluminijumskog profila prekriven bojom.

Fotografija koja prikazuje fiksni komarnik alupruf.

Kod ovog tipa komarnika ne postoji bušenje stolarije. Pričvršćuju se na stolariju pomoću metalnih rajbera u nekoliko dimenzija. Rade se u bijeloj, braon i boji zlatnog hrasta.

Rolo komarnik

Rolo komarnik je idealno rješenje koje štiti unutrašnje prostore od insekata sa mogućnošću otvaranja i zatvaranja u bilo kom trenutku. Sastavni dijelovi rolo komarnika su: kutija, vodilica i završna lamela. Izrađeni su od ekstrudiranog aluminijuma koji osigurava trajnost i otpornost za duži period korištenja. Izrađeni su u bijeloj, sivoj, braon i boji zlatnog hrasta.

Fotografija koja prikazuje rolo komarnik za prozore.
Fotografija koja prikazuje mehanizam rolo komarnika za prozore.
Fototgrafija koja prikazuje vodilicu rolo komarnika za prozore.

Mrežica je izrađena od kvalitetnog materijala u sivoj boji i otporna je na sve vremenske uslove. Rubovi mrežice prolaze kroz vodilice koje su zaštićene posebnim četkicama tako da je štite. Izrađuju se po mjeri koja odgovara Vašem prozoru ili vratima.

Omogućavaju 100% efikasnost u sprječavanju ulaska insekata, a sa druge strane pružaju odličnu vidljivost i ne umanjuju količinu svjetlosti u prostoriji, kao ni cirkulaciju vazduha.

Rolo komarnik za vrata

Rolo komarnik za vrata se najčešće koristi za jednokrilna balkonska ili ulazna vrata. Kod ovog tipa komarnika kutija je smještena lijevo ili desno i mrežica se horizontalno pomjera u stranu. Sastoje se od aluminijumske kutije, vodilica i nezapaljive mrežice.

Fotografija koja prikazuje rolo komarnik za vrata.
Fotografija koja prikazuje ručke rolo komarnika za vrata.
Fotografija koja prikazuje ram rolo komarnika za vrata.

Za velike širine izrađuju se dvokrilni komarnici.
Izrađuju se u bijeloj, braon, sivoj i boji zlatnog hrasta.

Harmonika pietta komarnik

Pietta komarnik je proizvod koji posjeduje sertifikate po EU standardima tzv. zeleni proizvod koji nije štetan po okolinu. Karakterišu ga aluminijumski profil u bijeloj ili braon boji sa donjom vodilicom u istoj boji. Plisirana mreža ukupne širine 18mm je otporna na temperaturne promjene.

Fotografija koja prikazuje harmonika pietta komarnik.
Fotografija koja prikazuje harmonika pietta komarnik.

Komarnik se lako kreće po donjoj vodilici s lijeva na desno i obrnuto. Sam komarnik zauzima oko 10 cm ukupnog otvora. Mreža je uvijek sive boje, gotovo nevidjiva.Propustljivost svjetlosti je 90% kao i vazduha, što znači da se komarnikom dobija efekat zatvorenog prostora gdje vazduh i svijetlost i dalje cirkulišu. Odlikuje ga lako rukovanje tako da ga mogu koristiti djeca i starija lica bez teškoća.

Naši dobavljači

Adresa

  • Veljka Mlađenovića bb

  • 78000 Banja Luka

  • Bosna i Hercegovina

Radno vrijeme

  • ponedjeljak - petak:
    8:00h - 16:00h

  • Subota:
    8:00h - 13:00h

Fotografija koja prikazuje Tuv thuringen 9001 certifikat
Fotografija koja prikazuje CE znak