...

TENDE

underline

Tende na najjednostavniji način pružaju efikasnu zaštitu od sunca i UV zračenja. Megastil u svom proizvodnom programu nudi veliki izbor tendi različitih po konstrukciji, namjeni, materijalu, dizajnu.

Tende su idealno rješenje za natkrivanje ljetnih bašta, ugostiteljskih objekata, terasa i balkona, zaklanjajući prostor od direktne sunčeve svjetlosti.

Pored zaštite od sunca, mogu da istaknu i uljepšaju ulaz u prostor. Na sve tende iz naše ponude ugrađuju se visokokvalitetna platna renomiranih svjetskih proizvođača, italijanske firme PARA i austrijske firme SATTLER. Sastav je 100% akril, težine 300 g/m2, vodootporna su i posjeduju UV filter. U našoj ponudi nalazi se veliki broj boja i dezena.

Izrada i montaža tendi se vrši po traženim dimenzijama.

BQR TENDE

BQR tende nude zaštitu od prejake svjetlosti i sunca. Idealno su rješenje za balkone, terase, ljetne bašte ugostiteljskih i privatnih objekata. Na sve tende čelične i aluminijumske konstrukcije ugrađuju se visokokvalitetna platna svjetskih proizvođača. Platno je pogodno za reklamno oslikavanje i ispise.

Otvaranje i zatvaranje tende može se vršiti na dva načina, ručno pomoću reduktora i automatski pomoću elektromotora. Tende sa elektromotorom imaju mogućnost daljinske komande.

Tende Tende
Tende Tende
Tende Tende
logo-lines

BA / DROPY / PRATIKA TENDE

BA, Dropy i Pratika tende spadaju u grupu vertikalnih tendi, a razlikuju se po svojim tehničkim karakteristikama. Ovaj tip tendi je namijenjen zaštiti balkona, većih staklenih površina i prozora od sunca, kao i za bočno zatvaranje pergola.

Tende Tende
Tende Tende
Tende Tende
logo-lines

C4 / C5 TENDE

Ove tende ističu ulaz u Vaš dom ili poslovni prostor, istovremeno nudeći zaštitu od sunca i prejake svjetlosti.

Tende
Tende
Tende
logo-lines

PERGOLA

Pergola je vrsta tende predviđena za natkrivanje svih otvorenih prostora. Snažna konstrukcija i specifičan dizajn omogućavaju korišćenje otvorenog prostora tokom proljetnih, ljetnih i jesenjih mjeseci. Specijalno dizajnirane pergola tende jednostavnošću i tehničkim karakteristikama pružaju sigurnu zaštitu i zahtijevaju minimalno održavanje.

Uz doplatu, moguće je ugraditi LED rasvjetu sa regulatorom jačine svjetlosti.

Zastakljivanje

Pergolu je moguće zastakliti, čime se ona u potpunosti zatvara i pretvara u prostor funkcionalan i upotrebljiv tokom većeg dijela godine. Ovo rješenje je idealno za bašte ugostiteljskih objekata, kao i za bašte privatnih objekata.

Tende Tende
Tende Tende
Tende Tende